Tekijätiimi Mettäsä-kisoissa.

Kisan tekijätiimi Mettäsä

Suuri osa Alkulähteen tekijöistä vietti hauskan päivän L-SP:n Mettäsä-nimisessä talvimestaruuskilpailussa. Kilpailu oli erittäin onnistunut ja saimme taas hyviä vinkkejä ensi syyskisojen järjestämiseen. Suuri kiitos järjestäjille! Myös kisamaskotti Höpönalle pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan piirin kisoihin!

Kilpailussa jaettiin myös Alkulähde-heijastimia. Älä huoli, jos et saanut omaasi – heijastimia riittää vielä.

Seuraavaksi on edessä SP:n talvimestaruuskilpailut Louhi. Älkää myöskään unohtako piirin kevätmestaruuskilpailuja Polon Rundia. Kevätkilpailuihin voi osallistua myös ulkopuolisena, jos kokemusta on kertynyt enemmän kuin vihreä ja oranssi sarja vaativat.

Mukana TuMesta oli kolme vartiota Karhusen Kaatavat, Alkulähde ja MAVe-Karhu. Mettäsän tulokset löytyvät kilpailun verkkosivulta.

TuMen kisajoukkue Mettäsä-kisassa.

Karhusen Kaatajat -vartio hoiti kätevyystehtävät käden käänteessä. Kuva: Toni Salminen