Kisakokemuksia Louhesta

Osa Alkulähteen tekijöiden ydinporukasta nautiskeli auringonpaisteesta SP:n talvimestaruuskilpailussa Louhessa. Tällä kertaa TuMea edusti MAVe-Karhu vahvistuksenaan Alkulähteen kisamaskotti Höpönalle.

Kilpailu oli erittäin onnistunut ja haluamme kiittää järjestäjiä mukavasta viikonlopusta. Tehtävien monipuolisuus ja mahtava aikataulutus tekivät menosta erittäin sujuvaa ja mielekästä. Jäämme odottamaan Louhesta kerättyä palautetta, joka varmasti auttaa myös meitä syyskisojen järjestämisessä.

Vielä on edessä kaksi kilpailua ennen Alkulähdettä. L-SP:n kevätmestaruuskilpailuun Polon Rundiin on hauska osallistua myös ulkopuolisena, jos kokemusta on kertynyt enemmän kuin vihreä ja oranssi sarja vaativat. Viimeiset kisavinkit haetaan kevään lopuksi Hämeen Partiopiirin järjestämästä, kaikille partiolaisille avoimesta, Leon Lenkistä ja Hilkan Kilvasta.

Louhen tulokset löytyvät kilpailun verkkosivuilta.

Alkulähteen kilpailunjohtaja Vesa Arki pähkäilee epätoivoisen näköisenä aloitustehtävän ohjeiden kanssa. (Kuvaaja: Mikko Roininen, MäMe)

Alkulähteen kilpailunjohtaja Vesa Arki pähkäilee epätoivoisen näköisenä aloitustehtävän ohjeiden kanssa. (Kuvaaja: Mikko Roininen, MäMe)

Alkulähteen järjestelysihteeri Jussi Hurmeella keskittymiskykyä riitti ja homma oli hanskassa. (Kuvaaja: Mikko Roininen, MäMe)

Alkulähteen järjestelysihteeri Jussi Hurmeella keskittymiskykyä riitti ja homma oli hanskassa. (Kuvaaja: Mikko Roininen, MäMe)