Kilpailun tulostoimisto rekrytoitu

Alkulähteen järjestelytoimikunta sai viimein toivottua lisävahvistusta, kun tulostoimiston päällikön rekrytointi vietiin maaliin. Usean kilpailun tulostoimistoa vetänyt kisakonkari Niko Salminen (Turun Partio-Sissit) toivotettiin iloisten tumelaisten joukkoon tekemään Alkulähdettä. Tulostoimistoon tulee myös tumelainen edustaja sekä muutama oppipoika.

JTMK:n kokouksessa käytiin läpi suunnitteluvaiheessa olevia tehtävien arvostelulomakkeita. Toimikunta sai Nikolta heti kättelyssä kullanarvoisia vinkkejä lomakkeiden muotoilusta. Yksi keskeinen juttu oli, että arvostelumatriisissa kannattaa olla sarakekohtaiset tarkastussummat. Lomakkeen kohdat, joihin ei saa väärinkäsitysten vuoksi mitään kirjoittaa, kannattaa olla muun kuin paperin värisiä. Kokouksen aikana käytiin läpi monia erilaisia kisamatemaattisia ongelmia.

Haasteita tulospalveluun tuo erityisesti se, että kisassa on kaksi erillistä kilpailua: Lounais-Suomen Partiopiirin syysmestaruuskilpailu ja Turun Metsänkävijöiden 90-vuotisjuhlakilpailu. Haasteista huolimatta kisan laskentatoimi näyttää jo tässä vaiheessa erittäin lupaavalta osaavan tulospalvelun päällikön ansiosta.