Alkulähde vietti Ravintolapäivää

Turun Metsänkävijöiden ensiesiintyminen Ravintolapäivässä 15.5. oli onnistunut tapahtuma. Kymmenet kävijät nauttivat partiokolon tunnelmasta ja hyvästä ruuasta.

Asiakkaita saapui ravintolaan tasaisena virtana ja kaikki ruokavaihtoehdot, niin ohratot kuin piirakatkin, tekivät kauppansa. Tarjoilijat huolehtivat pää- ja jälkiruuat pöytiin sopivalla tahdilla. Parhaimmillaan partiokolon juhlasalin täytti usean ruokailijan iloinen puheensorina ja astioiden kilinä. Osa asiakkaista oli tullut varta vasten partiolaisten tapahtumaan ja osa saapui paikalle sattumalta.

Alkulähde oli houkutellut paikalle myös kaksi partiotaitojen piirinmestaria tunnetusti kovasta kisalippukunnasta, Littoisten Pirtapiioista. ”Tosi hyvää tämä piiras”, kehuivat Titta ja Lulu. Titta pohti, pitääkö tarjolla olleita ruokia valmistaa tulevan kilpailun rastitehtävissä. ”Tämä kävi myös minun mielessäni”, Lulu säesti. Toivottavasti kävijät palkitaan syyskisassa tarkkaavaisuudestaan.

Ravintolapäivä antoi arvokasta kokemusta tekijöille, erityisesti tapahtuman markkinoinnista. Voimme lämpimästi suositella Ravintolapäivää myös muille partiolippukunnille. Osa kokin resepteistä julkaistaan myöhemmin.

Alkulähde_rav1b

TuMe:n karhu toivotti asiakkaat tervetulleiksi

Alkulähde_rav3b

Ravintola keräsi kolollemme tuttuja ja tuntemattomampia ruokailijoita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkulähde_rav2b

LiPi:n edustusta