82-vartiota

Alkulähteeseen ennätysmäiset 82 vartiota

L-SP:n partiotaitojen syysmestaruuskilpailu Alkulähteeseen on ilmoittautunut hurjat 82 vartiota. Ennätysmäärä vartioita löi järjestäjät ällikällä.

Viime perjantaina päättynyt Alkulähteen ilmoittautuminen keräsi ennätysmäiset 82 vartiota. Partiokilpailujen suosio on ollut selvässä nousussa, sillä viime vuosien syyskilpailuihin on osallistunut vartioita seuraavasti:

2011 19 kpl
2012 25 kpl
2013 40 kpl
2014 41 kpl

”Leikittelimme ajatuksella, että olisi kiva saada 15 vartiota kuhunkin sarjaan. Taitaa kisailu kiinnostaa”, myhäilee kilpailunjohtaja Vesa Arki.

Sarjoittain vartioita on ilmoittautunut seuraavasti
Sininen 20
Punainen 14
Ruskea 20
Harmaa 17
Lila 11.

Vartioista viisi on piirin ulkopuolelta tai sekavartioita L-SP:n ja muiden piirien lippukunnista.

Pientä stressiä järjestelytoimikunnassa on havaittavissa, sillä suuri osallistujamäärä luo haasteita erityisesti rastien läpimenoaikoihin. Kaikkia materiaaleja ei vielä hankittu, joten sen puoleen ehditään vielä vartiomäärään reagoida.

”Olisihan se tietysti hauskaa, jos jälki-ilmoittautuneiden kanssa mentäisiin yli sadan vartion!” virnuilee tehtäväryhmää luotsaava Otto Saikkonen.

Jälki-ilmoittautumisaikaa päätettiin aikaistaa suuren vartiomäärän vuoksi. Jälki-ilmoittautuminen päättyy tämän viikon perjantaina 4.9. klo 14.00. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Ennakko-ohje julkaistu

Julkaisimme tänään myös vartioiden ennakko-ohjeen ja se lähtee postissa tänään ilmoittautuneille. Ennakko-ohjeen nettiversion löydät täältä.