jussielo_sunnuntai_09

Kaikki maalissa elämystä rikkaampana

Vartiot päättivät kisan kiritaipaleeseen, jossa oli tarkoituksena edetä maaliin mahdollisimman nopeasti. Kun vartiot ylittivät yksi kerrallaan maalilinjan, alkoi lopullisten tulosten odottelu. Kilpailukeskuksessa oli vielä aikaa kysyä vartioilta kisan tunnelmista.

jussielo_sunnuntai_10jussielo_sunnuntai_09

Solerot Maarian Kämmeköistä oli tyytyväinen kilpailun monipuolisuuteen. ”Tehtävissä oli hyviä ideoita ja tekemistä. Reitti oli tosi kiva.” Kaikkeen eivät järjestäjätkään voi vaikuttaa. Ilmat suosivat todella hienosti koko viikonlopun ajan ja oman vuoron odottelu rasteilla kävi auringon paistaessa lepotauosta.

Alkulahde_MiskaLoimaala-sunnuntai-solerot-1

MassaHysteria Nuotiotytöistä oli tyytyväinen omaan suoritukseensa. ”Meni ihan kivasti”, vartio kertoi. ”Osa tehtävistä oli hyvin yllättäviä, kuten rekalla ajaminen.”

Toivottavasti Alkulähde tarjosi elämyksiä sekä kokeneemmille että vähemmän kisanneille kilpailijoille. Alkulähde kiittää kaikkia osallistujia hyvästä kilpailusta ja rehdistä kisahengestä!