jussielo_sunnuntai_07

Sunnuntaipäivän rasteja

Sunnuntaina vartiot väittelivät ilmastopaneelissa, vastasivat tietokilpailukysymyksiin, huovuttivat maatilalla ja opettelivat kaunokirjoitusta koulussa.

jussielo_sunnuntai_06

”Tänään on ollut monipuolisia tehtäviä, kuten eilenkin.”, kertoo Littoisten Pirtapiioista tulevan Libium-vartion jäsen. Kisamaasto on myös ollut vähän erilainen totutusta. ”Ruutukaava-alueella kisaaminen ei tullut yllätyksenä. Se on hyvää vaihtelua.”

Libium-vartion jäsen asettelemassa villaa karstoihin.

Libium-vartion jäsen asettelemassa villaa karstoihin.

Kaakkuri Naantalin Sinisistä kommentoi ilmastopaneelia. ”Idealtaan ihan hauska, mutta tehtävänanto oli lisäohjeidenkin jälkeen vaikeasti ymmärrettävä.” Vartiolla, kuten muillakin harmaan sarjan osallistujilla, oli ollut pitkä kilpailu rastiin mennessä takanaan.

Kilpailun viimeinen tehtävä on mahdollisimman nopeasti suoritettava maaliin päättyvä kiritaival.jussielo_sunnuntai_07