Muutoksia lilan sarjan tuloksissa

Muokattu 15.9.2015 klo 19.40.

Kilpailun tuloksissa on havaittu virhe liittyen moniosaisiin tehtäviin: tehtävissä vartiot ovat saaneet tulokseksi kirjaimen E, jos yksi osatehtävä on puuttunut tuloksista. Olemme havahtuneet tehtävien kokonaispisteiden laskennassa tehtyyn virhearvioon ja päättäneet laskea tulokset uudestaan. Tehtävät, joita muutos koskee, ovat Maatilan Arki, Ravintolapäivä ja Voitto kotiin.

Korjaus ei vaikuta merkittävästi Sinisen, Punaisen, Ruskean tai Harmaan sarjan tuloksiin. Lilassa sarjassa muutos nostaa mahdollisesti toisena olleen vartion ensimmäiseksi.

Osatehtävien tulokset ovat nyt tiedossa, mutta viralliset muutokset tuloksiin ehditään laskea vasta myöhemmin tämän viikon aikana.

Kilpailunjohtaja Vesa Arki pahoittelee tilannetta:

”On erittäin harmillista, että tämä virhe todettiin liian myöhään. Erityiset pahoittelut lilan sarjan vartioille, joille voi aiheutua pettymyksiä tuloksien korjauksesta.

Uskon kuitenkin, että päätös korjauksesta on reilu ja oikeudenmukainen kaikkia kilpailijoita kohtaan. Mielestäni on partiomaista myöntää omat virheensä ja pyrkiä korjaamaan ne. Usein virheistä voi myös oppia. Muistakaa tulevat kisanjärjestäjät olla tarkkoina moniosaisten tehtävien pisteenlaskussa.”