Alkulähde-ravintolan valmistelua

Alkulähde-kilpailu osallistuu omalla ravintolallaan Ravintolapäivään lauantaina 15.5. Ravintola on auki klo 12-16.

Suositun tapahtuman yhdistämisellä kisan valmisteluihin ei ole sen kummempaa tarkoitusta. ”Haluttiin vaan pitää hauskaa”, kilpailun johtaja Vesa Arki kertoo.

Reseptit ja ruuat ovat pääkokki Jarno Laineen käsialaa. Valmisteluihin on vierehtänyt paljon vapaa-aikaa ja ruokien esivalmistelut Jarno aloitti jo pari päivää aikaisemmin. Nyt lauantaina valmistelut oli aloitettava joitakin tunteja ennen asiakkaiden tuloa, hyvällä meiningillä tietysti.

Jarnon ja Vesan lisäksi kuuden hengen tiimi vastaa huivit kaulassa ruokien tarjoilemisesta. Pöytien järjestelemisen ja kattamisen lisäksi saliin tuotiin Turun Metsänkävijäin lippu ja lippukunnan symboli, karhu.

Turun Metsänkävijät eivät ole lippukuntana aiemmin osallistuneet Ravintolapäivään, mutta hyvää ruokaa on partiokololla nautittu ennenkin.

Alkulähde_valm1b

Tarjoilutiimi kattaa pöytiä

Alkulähde_valm3b

Ohraton ja piirakoiden lisäksi tarjolla on mehua, kahvia ja teetä