Aloita partio! – Liity Turun Metsänkävijöihin

Täytä jäsenhakemus osoitteessa tume.fi/jasenhakemus ja odota sitten vahvistusviestiä, jossa varmistetaan kyseisen ikäluokan ryhmään mahtuminen. Keskiviikkona 24.8.2022 klo 18-19 järjestetään aloitusinfo ja tämän jälkeen alkavat viikoittaiset kokoukset.

Partio harrastuksena

Partiosta saa harrastuksen, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä, kokemuksia ja kavereita. Partio on yhdistelmä elämää, seikailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa.

Harrastuksena partio tukee nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen niin yksilönä kuin osana ryhmää. Partiosta saatava aito johtamiskokemus, monipuoliset elämykset ja elinikäiset ystävyyssuhteet kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus. Partiossa retkeillään, vaelletaan, harjoitellaan työkalujen käyttöä ja kisaillaan. Partiossa pääsee johtamaan nuorempiaan. Partiosta tutustuu muihin samanikäisiin ja uusia ystäviä saa varmasti!

Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät

Turun Metsänkävijät on perinteikäs partiopoikalippukunta, jonka monipuolinen maapartiotoiminta sisältää muun muassa viikottaisia kokouksia oman ryhmän kanssa, viikonloppuretkiä, vaelluksia, kilpailuja, leirejä ja monia muita aktiviteetteja. Toimintamme järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja siitä vastaavat tehtäviinsä Suomen Partiolaisten ohjeiden mukaisesti koulutetut johtajat.

Viikottaiseen kokoontumiseen tarkoitetut kolomme sijaitsevat Turussa Läntisellä Pitkäkadulla ja Hirvensalossa Turun suzukikoululla. Lippukuntamme käytössä on myös kaksi retkikämppää Kemiössä ja Yläneellä, sekä kiintolaavu Yläneellä.

Aloita uusi harrastus!

Partiotoiminta on kaikille avointa ja mukaan lippukuntaamme voivat liittyä kaikki yli 7 -vuotiaat pojat ja miehet. Partiotoiminnasta kiinnostuneet tytöt voivat etsiä itselleen sopivan lippukunnan Lounais-Suomen Partiopiirin sivujen kautta.

Partioon Liittyminen

Lippukuntaan liittyäksesi sinun tulee maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu (noin 60€ vuodessa), sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.

Lisätietoja antavat:

Lippukunnanjohtaja
M-P Koski-Tuuri
040 5354871
lpkj@tume.fi

Sudenpentuosastonjohtaja
Jari Grönroos
040 0359871
sudenpennut@tume.fi