Aloita partio! – Liity Turun Metsänkävijöihin

Turun Metsänkävijät kutsuu kaikki 7-9 vuotiaat pojat mukaan partioon. Lippukunta järjestää jälleen syksyllä ilmoittautumistilaisuudet kerhotiloissaan Hirvensalossa ja Turun keskustassa. Tarkempi aikataulu löytyy kalenterista https://tume.fi/partio/kalenteri/.

Käsityöläiskatu 7A
20100 Turku
Sudenpentuosastonjohtaja Nicolas Pohjanheimo p. 044 252 2240

Taipaleenkatu 14
20900 Turku
Partiojohtaja Seppo Lahtinen p. 040 557 9694

Partio harrastuksena

Partiosta saa harrastuksen, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä, kokemuksia ja kavereita. Partio on yhdistelmä elämää, seikailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa.

Harrastuksena partio tukee nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen niin yksilönä kuin osana ryhmää. Partiosta saatava aito johtamiskokemus, monipuoliset elämykset ja elinikäiset ystävyyssuhteet kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät

Turun Metsänkävijät on perinteikäs partiopoikalippukunta, jonka monipuolinen maapartiotoiminta sisältää muun muassa viikottaisia kokouksia oman ryhmän kanssa, viikonloppuretkiä, vaelluksia, kilpailuja, leirejä ja monia muita aktiviteetteja. Toimintamme järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja siitä vastaavat tehtäviinsä Suomen Partiolaisten ohjeiden mukaisesti koulutetut johtajat.

Viikottaiseen kokoontumiseen tarkoitetut kolomme sijaitsevat Turussa Läntisellä Pitkälläkadulla linja-autoaseman kupeessa ja Hirvensalossa Taipaleenkadulla. Lippukuntamme käytössä on myös kaksi retkikämppää Kemiössä ja Yläneellä, sekä kiintolaavu Yläneellä.

Aloita uusi harrastus!

Partiotoiminta on kaikille avointa ja mukaan lippukuntaamme voivat liittyä kaikki yli 7 -vuotiaat pojat. Partiotoiminnasta kiinnostuneet tytöt voivat etsiä itselleen sopivan lippukunnan Lounais-Suomen Partiopiirin sivujen kautta.

Partioon Liittyminen

Lippukuntaan liittyäksesi sinun tulee maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu (noin 50€ vuodessa), sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.

Lisätietoja antavat:

Lippukunnanjohtaja
Jori Torkkila
040 535 4871
lpkj@tume.fi

Sudenpentuosasto
Nicolas Pohjanheimo
044 252 2240
sudenpennut@tume.fi