Aloita partio! – Liity Turun Metsänkävijöihin

Turun Metsänkävijät kutsuu kaikki 7-vuotiaat ja vanhemmat pojat mukaan partioon. Lippukunta järjestää jälleen syksyllä ilmoittautumistilaisuudet kerhotiloissaan Hirvensalossa ja Turun keskustassa. Täytä ensin jäsenhakemus osoitteessa tume.fi/jasenhakemus ja saavu sitten aloitusiltaan, joka järjestetään:

10-17-vuotiaille pojille ma 17.8.2020 klo 17.30-19.30 keskustan kololla.

7-9-vuotiaille pojille ke 19.8.2020 klo 18.00-19.00 keskustan ja hirvensalon koloilla, sen mukaan kummalla kololla aiot jatkossa käydä.

Keskustan kolo
Läntinen Pitkäkatu 12
20100 Turku

Hirvensalon kolo
Pitkäpellonkatu 2
20900 Turku

Partio harrastuksena

Partiosta saa harrastuksen, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä, kokemuksia ja kavereita. Partio on yhdistelmä elämää, seikailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa.

Harrastuksena partio tukee nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen niin yksilönä kuin osana ryhmää. Partiosta saatava aito johtamiskokemus, monipuoliset elämykset ja elinikäiset ystävyyssuhteet kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät

Turun Metsänkävijät on perinteikäs partiopoikalippukunta, jonka monipuolinen maapartiotoiminta sisältää muun muassa viikottaisia kokouksia oman ryhmän kanssa, viikonloppuretkiä, vaelluksia, kilpailuja, leirejä ja monia muita aktiviteetteja. Toimintamme järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja siitä vastaavat tehtäviinsä Suomen Partiolaisten ohjeiden mukaisesti koulutetut johtajat.

Viikottaiseen kokoontumiseen tarkoitetut kolomme sijaitsevat Turussa Läntisellä Pitkäkadulla ja Hirvensalossa Turun suzukikoululla. Lippukuntamme käytössä on myös kaksi retkikämppää Kemiössä ja Yläneellä, sekä kiintolaavu Yläneellä.

Aloita uusi harrastus!

Partiotoiminta on kaikille avointa ja mukaan lippukuntaamme voivat liittyä kaikki yli 7 -vuotiaat pojat. Partiotoiminnasta kiinnostuneet tytöt voivat etsiä itselleen sopivan lippukunnan Lounais-Suomen Partiopiirin sivujen kautta.

Partioon Liittyminen

Lippukuntaan liittyäksesi sinun tulee maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu (noin 60€ vuodessa), sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.

Lisätietoja antavat:

Lippukunnanjohtaja
Jori Torkkila
040 535 4871
lpkj@tume.fi

Sudenpentuosastonjohtaja
Hanna Leppäkoski
040 504 5026
sudenpennut@tume.fi