Aloita partio! – Liity Turun Metsänkävijöihin

Turun Metsänkävijät kutsuu kaikki 7-9 vuotiaat pojat mukaan partioon. Lippukunta järjestää jälleen syksyllä ilmoittautumistilaisuudet kerhotiloissaan Hirvensalossa ja Turun keskustassa. Tarkempi aikataulu löytyy kalenterista https://tume.fi/partio/kalenteri/.

Sudenpentujen ilmoittautumispäivä ma 19.8.2019 molemmilla koloilla klo 18-19.

Käsityöläiskatu 7A
20100 Turku
Sudenpentuosastonjohtaja Hanna Leppäkoski p. 040 504 5026

Honkaistentie 85
20900 Turku
Partiojohtaja Niko Pentti p. 040 090 6678

Partio harrastuksena

Partiosta saa harrastuksen, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä, kokemuksia ja kavereita. Partio on yhdistelmä elämää, seikailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa.

Harrastuksena partio tukee nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen niin yksilönä kuin osana ryhmää. Partiosta saatava aito johtamiskokemus, monipuoliset elämykset ja elinikäiset ystävyyssuhteet kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät

Turun Metsänkävijät on perinteikäs partiopoikalippukunta, jonka monipuolinen maapartiotoiminta sisältää muun muassa viikottaisia kokouksia oman ryhmän kanssa, viikonloppuretkiä, vaelluksia, kilpailuja, leirejä ja monia muita aktiviteetteja. Toimintamme järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja siitä vastaavat tehtäviinsä Suomen Partiolaisten ohjeiden mukaisesti koulutetut johtajat.

Viikottaiseen kokoontumiseen tarkoitetut kolomme sijaitsevat Turussa Käsityöläiskadulla ja Hirvensalossa Hirvensalon Seurakuntakeskus. Lippukuntamme käytössä on myös kaksi retkikämppää Kemiössä ja Yläneellä, sekä kiintolaavu Yläneellä.

Aloita uusi harrastus!

Partiotoiminta on kaikille avointa ja mukaan lippukuntaamme voivat liittyä kaikki yli 7 -vuotiaat pojat. Partiotoiminnasta kiinnostuneet tytöt voivat etsiä itselleen sopivan lippukunnan Lounais-Suomen Partiopiirin sivujen kautta.

Partioon Liittyminen

Lippukuntaan liittyäksesi sinun tulee maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu (noin 60€ vuodessa), sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.

Lisätietoja antavat:

Lippukunnanjohtaja
Jori Torkkila
040 535 4871
lpkj@tume.fi

Sudenpentuosasto
Hanna Leppäkoski
040 504 5026
sudenpennut@tume.fi