Joulupukkimme

Turun Metsänkävijöiden Joulupukki
Turun Metsänkävijöiden Joulupukki

Turun Metsänkävijöiden perinteinen Joulupukki on ollut Turun alueen perheiden aaton kohokohta yli 80 vuoden ajan.

Varmista että Joulupukki saapuu kotiisi tänäkin jouluna. Täytä varauslomake netissä tai soita toimistoomme päivystysaikana, ja varaa pukin vierailu.

Joulupukin käynti kestää noin kymmenen minuuttia ja maksaa 60€.

Joulupukkimme kiertävät jouluaattona Turussa ja Kaarinassa. Tilaamalla meiltä saat luotettavan pukin ja tuet samalla Turkulaista partiotoimintaa.

Se oikea Joulupukki

Jokaisella on oma mielikuvansa siitä oikeasta Joulupukista. Turun Metsänkävijöiltä pukin vierailun tilatessanne voitte olla kuitenkin varma, että kotiinne saapuu seuraavat ehdot täyttävä punanuttu: pukkimme ovat pulleita, punaposkisia, tuuheapartaisia ja puheliaita ja jokaisella on puinen keppi, johon tukeutua.

Vierailun aikana pukki huomioi jokaisen läsnäolijan ja varsinkin lapset. Pukki jakaa mielellään lahjan kaikille paikalla oleville ja saattaapa Joulupukki intoutua laulattamaan tai leikittämäänkin talon asukkaita.

Pikkujoulupukki

Turun Metsänkävijät tarjoaa pukkeja vierailemaan myös pikkujouluihin ja marketteihin. Pikkujoulupukin saa halutessaan tontun kera. Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen joulupukki@tume.fi.

Aattoillan varaukset ainoastaan puhelimitse tai ennakkovarauslomakkeen kautta.

Joulupukkien piirit

Jouluaattona pukkimme kiertävät alla näkyvillä alueilla. Joulupukkiemme ydinalueita ovat mm. Turun ja Kaarinan keskustat, Hirvensalo, Littoinen sekä Piispanristi. Rajatapauksissa täyttäkää rohkeasti varauslomake, tai soittakaa puhelinpäivystykseemme, niin tarkastamme, onko pukkimme vierailu luoksenne mahdollista. Mikäli asutte toiminta-alueemme reunoilla, esimerkiksi Kakskerrassa, niin suosittelemme kysymään myös naapureilta, ovatko he tilaamassa pukkia, ja pohtimaan yhdessä mihin aikaan haluaisitte vierailun.