Varauslomake aukeaa 21.11. klo 18.00

Luettehan ennen varauksen tekemistä pukin vierailun erikoispiirteistä vuonna 2020! Varauksen tekeminen ei ole tae pukin saamisesta. Käymme tulleet varaukset läpi, ja ilmoitamme kaikille varauksen tehneille sähköpostitse, ovatko he saaneet itselleen pukin vierailun, ja mihin aikaan.

Voitte parantaa omia mahdollisuuksianne saada pukin vierailun kotiinne valitsemalla enemmän kuin minimimäärän aikoja, ja valitsemalla aikoja kello 16.00-18.00 ulkopuolelta. Varauslomake on auki 21.11. klo 18.00 alkaen, ja lomake sulkeutuu 20.12. Tämän jälkeen käsittelemme ennakkovaraukset, ja ilmoitamme mihin kellonaikaan joulupukkimme tulee vierailulle teidän luoksenne. Lomakkeen kautta tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostilla viikon kuluessa varauksen tekemisestä. Puhelinpäivystyksemme palvelee 6.12. alkaen, ja tästä alkaen nettivaraukset vahvistetaan aina seuraavan päivystyksen yhteydessä.

Anna puhelinnumero ilman maatunnusta. Numerosta tulee tavoittaa tarvittaessa myös jouluaattona.
Tähän osoitteeseen lähetetään tilausvahvistus, sekä ilmoitus tilauksen käsittelystä viikon kuluessa lomakkeen täyttämisestä. Joulun jälkeen lähetämme myös palautekyselyn.
Valitse haluatko perinteisen, ovensuu vai etäpukin
Pukkimme kiertävät aatonaattona piirinsä ja tuovat kirjeen, jossa on ohjeita aaton kulusta. Mikäli nimeä ei ole merkitty, ilmoittakaa siitä lisätiedoissa lomakkeen lopussa.
Mikäli tiedätte, että google maps ei löydä asunnon osoitetta, niin ilmoittakaa lisätietokentässä lomakkeen lopussa lähin osoite, jonka maps löytää.
Tässä kentässä voitte ilmoittaa Google Mapsin tunteman osoitteen asunnolle, muita asunnon löytämistä helpottavia tietoja, mikäli kohteessa on muuta kuin suomea puhuvia vieraita tai muita tärkeäksi katsomianne asioita.

Kahteen mieluisimpaan aikaikkunaan tulee valita eri ajat, jotta lomakkeen voi lähettää!