Nettivaraus on päättynyt vuodelta 2020!

Uusien THL:n ja Aluehallintoviraston antamien ohjeiden vuoksi Turun Metsänkävijäin Joulupukkitoimisto joutuu poistamaan valikoimastaan perinteisen Joulupukin vierailun. Aiemmin myydyt perinteiset pukin käynnit korvataan ovensuupukilla tartuntariskien minimoimiseksi. Aiemmin varauksen tehneille lähetetään asiasta sähköpostilla lisätietoa!

Luettehan ennen varauksen tekemistä pukin vierailun erikoispiirteistä vuonna 2020! Varauksen tekeminen ei ole tae pukin saamisesta. Käymme tulleet varaukset läpi, ja ilmoitamme kaikille varauksen tehneille sähköpostitse, ovatko he saaneet itselleen pukin vierailun, ja mihin aikaan.

Voitte parantaa omia mahdollisuuksianne saada pukin vierailun kotiinne valitsemalla enemmän kuin minimimäärän aikoja, ja valitsemalla aikoja kello 16.00-18.00 ulkopuolelta. Varauslomake on auki 21.11. klo 18.00 alkaen, ja lomake sulkeutuu 20.12. Tämän jälkeen käsittelemme ennakkovaraukset, ja ilmoitamme mihin kellonaikaan joulupukkimme tulee vierailulle teidän luoksenne. Lomakkeen kautta tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostilla viikon kuluessa varauksen tekemisestä. Puhelinpäivystyksemme palvelee 6.12. alkaen, ja tästä alkaen nettivaraukset vahvistetaan aina seuraavan päivystyksen yhteydessä.

 

Nettivaraus on päättynyt vuodelta 2020. Jos haluatte vielä varata pukin vierailun, voitte soittaa toimistomme puhelinnumeroon päivystysaikoina.