Kevätyön viesti

TuMe lähtee matkaan neljällä joukkueella. Mukana myös tuore vahvistus ja Ukrainan lahja suunnistusmaailmalle, Ruslan Glebov.

 1. Jussi Suna, Ruslan Glebov, Uldis Upitis
 2. Esa Huttunen, Tapani Mäkinen, Edgars Bertuks
 3. Matiss Sliksjanis, Endijs Titomers, Gleb Tikhonov
 4. Riku Levälehto, Sami Kääriäinen, Taneli Korpinen

True Story vaatetilaus

Uusi vuosi on jo pitkällä, Street-O pyörii ja kevät lähestyy. Vaatetilauksen suhteen käännytään kohta maalisuoralle. Jäsen: ota pian yhteyttä toiminnanjohtajaan, mikäli uudet seura-asut tervetuliaisalennuksen kera ( = tavallista halvempaan hintaan) kiinnostavat!

Joulu ja UV

Samalla kun Street-O jää joulutauolle ja loppuvuoden tapahtumat perutaan heikentyneen koronatilanteen vuoksi Turun Metsänkävijät toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta!

Turku Street-O Alkaa

Uudistunut 17 tapahtuman syyskausi alkaa 6.9. Juhannuskukkulalta, josta suunnataan Suikkilan alueelle – aivan kuten historian ensimmäisessä Turku Street-O-tapahtumassa vajaat 6 vuotta sitten.

Syys- ja lokakuun aikana Turun aluetta kierretään maanantaisin. Marraskuusta alkaen Street-O-päivä on keskiviikko. Tietoa tapahtumista tipahtelee erityisesti Facebook-sivulle sekä osoitteeseen www.street-o.fi/turku.

Napapiiri-Jukolan saldo

Jusseissa ykkösjoukkue 11. Kakkosjoukkue säesti 13. sijalla, joka on seurahistorian paras 2. joukkueen saavuttama tulos (Virkiä-Jukolassa 2007 TuMe 2 suunnisti sijalle 23.).

Kolmosjoukkue sopivasti sadan sakkiin. Kaikissa joukkueissa, myös Venloissa, tehtiin suoritukset kirkkaasti 400 paremmalla puolella.

Syksyn SM-kisoihin lähdetään parantamaan.

Mustat jukolassa

Napapiiri-Jukolaan lähdetään seuraavin joukkuein:

TuMe 1

 1. Yannick Michiels
 2. Martins Sirmais
 3. Jussi Suna
 4. Edgars Bertuks
 5. Esa Huttunen
 6. Robert Merl
 7. Samu Heiska

TuMe 2

 1. Daniil Kashin
 2. Marek Minar
 3. Eduardo Gil Marcos
 4. Tapani Mäkinen
 5. Fricis Spektors
 6. Rihards Krumins
 7. Uldis Upitis

Suunnistusta ja parkouria lapsille

Turun Metsänkävijöiden suunnistusseura tarjoaa elokuun lopusta alkaen yhdistetyn suunnistus- ja parkour-harrastuksen 9-12-vuotiaille lapsille. Kerran viikossa kokoontuva ryhmä tarjoaa 90 minuuttia hyvää ulkoliikuntaa, jossa parkourin osuus on noin 45 min ja suunnistuksen loput.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on 25.8. keskiviikkona osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 12 (Tumen kolo). Jatkossa kokoontumispaikat ilmoitetaan erikseen ryhmään ilmoittautuneille, mutta kaupungin lähimetsissä pyöritään. Varustus säänmukainen ja liikunnallinen.

Parkourin opetuksesta vastaa Turun Parkour Akatemian koulutetut vetäjät. Suunnistuskoulutuksesta vastaa suunnistusseura Turun Metsänkävijät.

Ilmoittautuminen maanantaihin 23.8. mennessä sähköpostilla mikko.knuuti@turku.fi. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumismaksu on 5 euroa, joka on samalla Turun Metsänkävijöiden suunnistusseuran jäsenmaksu. Kovin kalliista harrastuksesta ei siis ole kysymys.

Tervetuloa parkouraamaan ja oppimaan suunnistusta!
Lisätiedot: Mikko Knuuti, Turun Metsänkävijät, suunnistusseuran puheenjohtaja, 040-7782566