Kapellimestarit


cropped-tumeylapalkki1.jpg  

Kapellimestari Marika Järvi

Turun Metsänkävijäin Soittokunnan kapellimestarina ja taiteellisena johtajana on syksystä 2009 alkaen toiminut Marika Järvi. Hän johtaa kaikkia kolme orkesteria sekä johtaa myös nuorten soittajien koulutusohjelmaa, johon liittyen hän toimii soittoleirien ja konserttimatkojen vetäjänä. Marika Järvi sai ensimmäistä kertaa trumpetin käsiinsä 8-vuotiaana ja loppu onkin historiaa! Innokas harrastaminen Anna Hongiston johtamassa Raision nuorisosoittokunnassa vei ammattiopintoihin Turun ammattikorkeakouluun josta hän valmistui Juhani Liston johdolla ensin musiikinohjaajaksi ja myöhemmin musiikkipedagogiksi. Raision nuorisosoittokunnassa Marikan rooli vaihtui soittajasta kapellimestariksi, ja nykyisin hän johtaa myös Turun metsänkävijäin soittokuntaa sekä opettaa vaskisoittajia ja johtaa puhallinorkestereita Salon musiikkiopistossa.

Kapellimestarikursseilla ja erilaisilla yhtyeenjohtokursseilla hänen opettajinaan ovat olleet mm. Pertti Pekkanen, Robert J. Ambrose, Juha Törmä, Uli Korhonen, Juha Kuivanen ja Raine Ampuja. Trumpetinmestarikursseilla hänen opettajinaan ovat toimineet mm. Jorma Rautakoski, Touko Lundell, Pasi Pirinen, Alison Balsom, Esko Heikkinen, Andrew Dallimore, Creg Patterson ja Ari Heinonen. Marika Järvi on opettanut Lounais-Hämeen musiikkiopistossa, jolloin toimi myös Forssan soittokunnan johtajana. Lisäksi hän on Vakka-Suomen musiikkiopistossa vaskipuhaltimien opettajana ollessaan johtanut Laitilan soittokuntaa. Turun Metsänkävijäin soittokunnassa Marika Järvi aloitti ensin trumpetinsoitonopettajana vuonna 2005 ja vuonna 2007 C-junioriorkesterin johtajana.

Yhteydenottolomake

Varakapellimestari Antti Kauppinen  

Antti ”Ana” Kauppinen on Heinolan Musiikinystävien puhallinorkesterin kasvatti. Pääinstrumenttinaan klarinettia ja sivusoittiminaan saksofonia ja kitaraa soittava Kauppinen liittyi Turun Metsänkävijäin soittokuntaan vuonna 2012. Partiota hän on harrastanut vuodesta 2000 alkaen heinolalaisessa Kuikkavuoren pojat -lippukunnassa. Vuosien varrella Kauppinen on toiminut lauman- ja vartionjohtajana sekä Kuikkavuoren pojat ry:n hallituksen sihteerinä, partiojohtajavaltakirja hänelle myönnettiin vuonna 2011. TuMen soittokunnan lisäksi Kauppinen toimii naantalilaisen Sunny Side Swing Bandin apulaiskapellimestarina. Hän on toiminut myös turkulaisen Sohon Torwet -opiskelijaorkesterin taiteellisena johtajana 2021-2022. Orkesterinjohtajana Kauppinen pyrkii saavuttamaan tuloksia järjestelmällisyyden ja hymyn yhdistelmällä.