TuMe isännöi juhlaottelua

Viikonloppuna suunnistetaan Paimiossa 30. seuraottelu. Perinne alkoi myös Paimiosta, kun Turun Metsänkävijät ja OK Võru kisasivat ensimmäisen seuraottelun syksyllä 1989. Silloin mukana olivat muun muassa Viron maajoukkuesuunnistajat Sixten Sild ja Leho Haldna, joka nykyään toimii IOF:n puheenjohtajana. Kuvassa Leho 28-vuotiaana ensimmäisessä seuraottelussa.

Siitä alkaen seuraotteluja on käyty katkeamattomana sarjana joka vuosi. Kun Aigars Leiboms ja Girts Vegeris liittyivät TuMen edustusjoukkueeseen keväällä 1991, tuli heidän latvialaisseuransa OK Meridians mukaan kolmanneksi seuraotteluihin. Sen jälkeen joka kolmas vuosi kukin seura on järjestänyt tapahtuman. TuMen järjestämä edellinen seuraottelu kilpailtiin Rymättylän Airismaalla.

TuMe voitti viime vuonna seuraottelun Virossa. Helpolla ei voittoa tänä vuonna kotikentällä uusita, kun Vörun joukkueessa juoksevat toisen polven seuraottelijat, Viron maajoukkueen Lauri ja Timo Sild. Latviasta mukana on tietysti ikinuori ”Old Black” Aigars Leiboms. Lauantaina ohjelmassa on henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntai kolmiosuuksinen viesti.

Linkki kisasivuille