Muokattu 31.8. klo 17.30 kohtaa jälki-ilmoittautuminen.

Turun Metsänkävijät toivottaa kaikki kisailusta kiinnostuneet partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset 90-vuotisjuhlakilpailuunsa Lounais-Suomen Partiopiirin syysmestaruuskilpailuihin 12.–13.9.2015 Turkuun. Kisoihin voivat osallistua kilpailuvuonna vähintään 14 vuotta täyttävät piirirajoista riippumatta.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen Partiopiirin partiotaitokilpailujen sääntöjä (hyv. 14.4.2009) ja Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeita.

Osanotto-oikeus

Kilpailun jokaisessa luonnollisessa sarjassa ratkaistaan kaksi erillistä mestaruutta. Kaikki kilpailuun osallistuvat joukkueet ovat automaattisesti mukana kilpailemassa Turun Metsänkävijöiden 90-vuotisjuhlakisan mestaruudesta. Parhaiten menestyneet Lounais-Suomen Partiopiirin kuuluvat vartiot taas palkitaan piirimestareina. Jokaisen piirimestaruudesta kilpailevan kilpailuvartion jäsenen tulee kuulua johonkin L-SP:n lippukuntaan. Kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu. Sääntöjen vastaiset vartiot voivat osallistua tapahtumaan kilpailun ulkopuolella.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Poika- ja yhteisvartiot kilpailevat punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Kaikkien sarjojen kilpailu kestää yli yön.

Sininen ja punainen sarja

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Reitin pituus sinisessä sarjassa on n. 15 km ja punaisessa sarjassa n. 16 km.

Ruskea ja harmaa sarja

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, yläikärajaa ei ole. Lisäksi ruskean ja harmaan sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden piirimestaruus niiden L-SP:n vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18–22-vuotiaita. Reitin pituus ruskeassa sarjassa on n. 20 km ja harmaassa sarjassa n. 21 km.

Lila sarja

Kilpailuvartiossa on 3–5 vähintään 14-vuotiasta jäsentä, mutta yläikärajaa ei ole. Sarjan tehtävät vastaavat sinisen sarjan vaativuustasoa. Reitin pituus lilassa sarjassa on n. 15 km. Sarjassa ei kilpailla Lounais-Suomen piirimestaruuksista.

Ei-vielä-partiolaiset

Ei-vielä-partiolaiset saavat osallistua kaikkiin sarjoihin, mutta eivät kilpaile Lounais-Suomen Partiopiirin mestaruuksista. Kaikissa vartiossa on oltava vähintään yksi jäsen, jolla on Suomen Partiolaisten vuoden 2015 jäsenmaksu voimassa. Vartiot, joissa on ei-vielä-partiolaisia, ovat mukana kilpailemassa Turun Metsänkävijöiden 90-vuotisjuhlakilpailun mestaruudesta, jos he muuten täyttävät sarjan vaatimukset.

Ilmoittautuminen

Vartion on ilmoittauduttava viimeistään 28.8.2015 osoitteessa bit.ly/alkulahde.

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartion johtajan PartioID:llä. Vartio edustaa kilpailussa vartionjohtajan lippukuntaa, ellei ilmoittautumisessa muuta mainita. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan vartion jäsenet ja erityisruokavaliot sekä mahdollinen tarve kilpailua edeltävään yöpymiseen ja lauantaiaamun aamupalaan (4 euroa/hlö).

Osanottomaksu

Kilpailun osallistumismaksu on 65 euroa vartiota kohden. Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnilta jälkikäteen. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksuun sisältyy kilpailussa jaettava materiaali, peseytymismahdollisuus sekä lämmin ateria kilpailun jälkeen.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen tehdään puhelimitse Partiotoimistoon ohjelmasihteeri Riikka Hosiostolle, p. 050 312 9425. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 04.09.2015 klo 14.00 saakka (korjattu 31.8. klo 17.30). Jälki-ilmoittautuneilta peritään 75 euron suuruinen maksu.

Vuoden 2014 mestarit

Sininen sarja: Pisarat, Raision KilliNallit

Punainen sarja: Susi, Turun Metsänkävijät

Ruskea sarja: Massahysteria, Nuotiotytöt

Harmaa sarja: Barracuda, Naantalin Siniset

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja:
Vesa Arki
kilpailunjohtaja@tume.fi

Tehtäväluettelo

  Si/Pu/Li Ru/Ha
Yhteensä 100 120
Kätevyys 25 31
Telakoituminen x x
Kynttilä x x
Lelu parhaalle ystävälle x x
Rakentelu Team-K:n tapaan x x
Punnitse x
Suunnistus 18 25
YO-sprintti x x
Pullautus x x
Nopeasti ja tarkasti x
Vain tarkasti x
Aura Å x x
Tieto 24 25
Joesta hanaan x x
Mitä paskaa? x x
Etiketti x x
Höpönalle seikkailee x x
Maatilan Arki x x
Kahvikonsertti x x
Partiotaidot 23 26
Muista aina liikenteessä x x
Haavat sidoksissa x
Solmussa x x
Ilmastopaneeli x x
Ravintolapäivä x x
Linssilude x x
Yllätys 10 13
Room Escape x x
Rekka x
Voitto kotiin x x
Kirikiri! x x